Logo Malé Hliny

Lokalita

Projekt Panský Dvor sa nachádza v priamom centre obce Sekule. Táto poloha projektu ťaží s prepojenia obcí Sekule a Moravský Svätý Ján. Lokalita má vynikajúcu občiansku vybavenosť  – od parku, materskej a základnej školy, detského ihriska, zdravotného strediska i obchodov a služieb vidieckeho charakteru. Všetko máte len pár krokov chôdze. A príroda je doslova na skok. Z obce je priame napojenie na sieť cyklotrás smerujúcich k oddychovým zónam v okolí, akými sú  panenské jazerá a rybníky.  Je len na Vás kam pôjdete peši, s kočíkom, aktívne na bicykli, alebo pohodlne autom. Priame napojenie na diaľnicu dodáva ďalší bonus tomuto projektu

OBKLOPENÍ PRÍRODOU

Tichá lokalita, kľud, príroda, kolorit s vidieckym rázom jestvujúcej nízkej zástavby v Sekuliach v dostatočnej vzdialenosti od hlavnej komunikácie sú nenahraditeľné pre Vaše bývanie. Pričom sa stále nachádzate v priamom centre obce, v modernom bytovom komplexe. Ideálne nové miesto pre vaše kvalitné bývanie, kde spomalíte a načerpáte energiu na rušné dni v práci. Celá lokalita je navyše obklopená nádhernou prírodou, do ktorej vedú cyklistické trasy a turistické chodníky popri jazerách.

VŠETKO MÁTE
NA DOSAH

Výhodou projektu Panský Dvor je aj výborná dopravná napojenosť, reprezentovaná blízkosťou napojenia na diaľnicu D2 a taktiež hraničnými prechodmi. Nákupy v Rakúsku, Čechách,  či v Bratislave máte na skok.

OBČIANSKA
VYBAVENOSŤ

Bývanie v lokalite so širokými rekreačnými možnosťami nemusí byť nevyhnutne spojené s prekonávaním dlhých vzdialeností, potrebných pre dosiahnutie iných bežných aktivít. V samotnom projekte Panský Dvor, ale i v jeho tesnej blízkosti  je bohato vyvinutá občianska vybavenosť – na skok do škôlky a školy, či na nákupy alebo k lekárovi, alebo na detské ihrisko. Okrem štátnej školy a škôlky v Sekuliach nájdete aj škôlku s tradičným a v týchto časoch moderným individuálnym prístupom.

VŠETKO VYBAVÍTE
„V PAPUČIACH“

Projekt je v priamom centre obce Sekule, takže kamkoľvek sa vyberiete máte to nablízku. Aj  samotný Obecný Úrad obce Sekule je naplánovaný a pripravovaný na 1 nadzemnom podlaží bytového domu Panský Dvor.  Okrem neho aj 3 obchodné priestory určené pre lokálnych podnikateľov. Benefit polohy ocenia všetci klienti vzhľadom  na „papučkovú“ vzdialenosť čohokoľvek, čo potrebujete vybaviť alebo kúpiť.

Aktivity

Troj štátie

Troj štátie

Troj štátie

Sútok Dyje a Moravy – idylické miesto na trojhraničnom bode. Miesto má svoje neodškriepiteľné genius-loci, ktoré charakterizuje najmä minimálne ovplyvnený riečny charakter lokality v podobe komerčnej zástavby a podobných „výdobytkov“ civilizácie.

Hubárčenie

Hubárčenie

Hubárčenie

Záhorie sa všeobecne považuje za raj hubárov. Ideálne podmienky – zmiešané lesy, piesčitá pôda, ale aj okolie močiarov ponúkajú hubárom pestrú paletu jedlých húb. Mnohé sa objavujú už začiatkom mája, vyvrcholenie sezóny býva v mesiaci september. No huby rastú až do príchodu zimy.

Rybolov

Rybolov

Rybolov

Zarybárčiť si môžete za poplatok v súkromných rybníkoch Gergelík a Mláky. Užijete si tu dokonalú rybačku a chytíte parádne kúsky. Stačí prísť, zaplatiť poplatok a môžete si užiť chytanie rýb vlastnou udicou.

Magic Ranch

Magic Ranch

Magic Ranch

Leto plné zábavy, hier a jazdy na koni na Magic Ranch v Čároch vzdialených len 10km. Pre účastníkov sú pripravené dni s množstvom súťaží, spoločných aktivít, jazdenie na koňoch, vychádzky v prírode a mnohé ďalšie.

Cyklistika

Cyklistika

Cyklistika

Trasa začína v obci Sekule a vedie okolo rakúskych hraníc do šesťdesiatosem kilometrov vzdialenej mestskej časti Bratislava -Dúbravka. Zo Sekúl pôjdete ďalej do obcí Malé Leváre, Gajary, Kostolište a Malacky, kde môžete navštíviť miestny kaštieľ.

Bazilika

Bazilika

Bazilika

Za návštevu stojí aj Bazilika Sedembolestnej Panny Márie, ktorá sa nachádza v 10km vzdialenom meste Šaštín-Stráže. Táto bazilika patrí k najvýznamnejším na Slovensku. Za baziliku minor bol chrám vyhlásený v roku 1964.